Voleu conèixer la “Gandia Literària”?

  • Ara que comença el curs escolar i que el professorat planifiqueu les activitats dels propers mesos, des d’Illeta de projectes volem fer arribar una proposta perquè l’alumnat conega o repasse de primera mà la riquesa literària vinculada a Gandia i a la Safor mitjançant una ruta literària interactiva per la ciutat ducal. L’activitat també està oberta a grups no escolars.

Us proposem una experiència educativa, Gandia Literària, perquè el vostre alumnat conega la riquesa literària vinculada a Gandia i a la Safor mitjançant un recorregut a peu on coneixerem, de manera dinàmica, autors i autores des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies; i on en comprovarem la relació amb la ciutat.

La ruta es duu a terme amb la participació activa de l’alumnat, que ha de practicar la lectura en veu alta i ha de treballar en equip, i està contextualitzada des del punt de vista literari i històric.

A banda de literatura, durant la ruta literària treballem altres temàtiques com ara història i geografia locals, la igualtat entre gèneres i també actituds o valors com el de la cooperació.

Gandia Literària compta amb diferents modalitats:

  • Ruta bàsica: un passeig…

La ruta bàsica inclou onze parades relacionades amb 14 noms: 4 autors clàssics (Joanot Martorell, Roís de Corella, Ausiàs March i Pere March) i nou escriptores i escriptors contemporanis.

Durada: 2h 15 min.

  • Matí literari

La ruta bàsica es pot ampliar des de catorze o vint-i-una parades. Un ampli panorama presentat de manera dinàmica, que ens permetrà conèixer el ric panorama literari actual.

Durada: matí.

Contacte: si voleu consultar els preus o informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@lailleta.com

L’activitat també està oberta a grups no escolars.

1 thought on “Voleu conèixer la “Gandia Literària”?

  1. Pingback: Un passeig literari per Gandia, entre Teresa Pasqual i Àngels Moreno – Illeta de projectes

Leave a Reply

Your email address will not be published.