Un fresc i alegre matí literari de maig amb el col·legi Esclaves i Safor de lletres

Ahir vam passar un excel·lent matí literari amb les tres classes de 3er d’ESO del col·legi Esclaves gràcies al Safor de lletres ’21, organitzat pel CEIC Alfons el Vell i Saforíssims.

Ho teníem pendent de fa temps i ara que per fi hem pogut fer les rutes i trobar-nos amb els grups, el gaudi s’ha multiplicat.

El Tirant lo Blanch, considerada la primera novel·la moderna d’Europa, ha estat llegit de nou en la ciutat que va veure nàixer el seu autor. Més avant, un fragment d’Àngels Moreno ens ha convidat a pensar sobre l’ideal de la convivència harmònica entre cultures diverses. Hi hem pogut reflexionar també sobre els drames humans que generen els conflictes bèl·lics de la mà de Josep Rausell. I així successivament les paraules, idees i emocions que transmeten els textos dels autors i autores saforenques ens han conduït pel centre de Gandia.

De manera molt ben organitzada, l’alumnat ha llegit, escrit, expressat i correspost activament a tot el que el recorregut va plantejant.  Ha estat un goig. Gràcies per la participació al 3er d’ESO del col·legi Esclaves!

Leave a Reply

Your email address will not be published.