Exposició “Sols espart és part de la solució”

Des del dilluns 14 de desembre i fins al 15 de gener podeu visitar l’exposició Sols espart és part de la solució, de la col·lecció etnològica de l’amic Federic Artés (el Blanco), un dels etnòlegs més reconeguts del nostre territori que exposa ara al seu poble, a Llocnou de Sant Jeroni. La trobareu a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Llocnou en horari de 10.00 a 14.00 h. Es pot visitar de manera individual, en grups de convivents o en grups de fins a 6 persones.

L’exposició està organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Llocnou i compta amb les col·laboracions de l’Ajuntament de Gandia, de Miquel Camarena, de Salvador Pons, d’Alfonso Mansanet i de Gerard de l’Heretat de Pere.

Aquesta exposició, com tota la col·lecció etnogràfica de Federic, té un immens valor cultural i, a més, hi ha tota l’estima que li aporta ell al procés de cuidar cada objecte al llarg dels anys i de transmetre el que significa cada element, la seua història, usos i el vocabulari riquíssim associat a eixos objectes, en este cas d’espart.

A banda aquesta exposició ens transmet una reflexió necessària en el moment actual sobre la possibilitat que ens ofereix l’espart, com també altres fibres vegetals, per a fer la transició a models de vida respectuosos amb l’entorn, on els plàstics d’un sol ús deixen de ser tan habituals en el nostre dia a dia.  Per això diem que Sols espart és part de la solució. Utilitzem-lo i gaudim-lo!

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@lailleta.com o del telèfon 622 75 68 64

Deixem algunes imatges de la inauguració de l’exposició que va tindre lloc el divendres 11 de desembre i que va comptar amb molt bona companyia de mestres, amigues i amics de l’espart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.