La illeta que ens uneix

Una illa és una porció de terra envoltada d’aigua per tots els costats, més menuda que un continent. Així la defineix el Diccionari Normatiu Valencià de l’AVL. La nostra illeta, així, amb el diminutiu, no està completament envoltada d’aigua; ni tan sols és una illa. La illeta a què ens referim és una partida rural situada al Real de Gandia (a la comarca de la Safor), on conflueixen el riu Serpis i el seu afluent, el Vernissa.

Illeta de projectes és una empresa valenciana dedicada a la gestió cultural integral i a l’assessorament en cultura, turisme i igualtat. La formem Josefa Tarrassó, Rebeca Pascual i Jordi Puig. Josefa és una gestora cultural, amb una llarga trajectòria, que ha treballat tant a l’administració pública com a l’empresa privada. Rebeca és diplomada en turisme, amb formació en cooperació i igualtat; i Jordi és llicenciat en Filologia Catalana i professor de valencià.

Què oferim?

  • Itineraris didàctics pel patrimoni i el medi ambient.
  • Projectes de gestió cultural integral. Projectes de dinamització turística, ambiental i patrimonial.
  • Serveis de gestió cultural i turística
  • Assessorament en cultura, turisme i igualtat
  • Serveis filològics: redacció, correcció, traducció, edició…
  • Comunicació: creació de contingut i difusió.

I per què nosaltres?

Creiem que calen més projectes amb la intenció d’apropar-nos de manera didàctica al patrimoni i al medi natural. Ens cal esbossar ferramentes que ajuden a transformar la societat.

La realitat és diversa i cal abordar-la des de diferents perspectives: per això, ens calen projectes multidisciplinaris: patrimonials, turístics, culturals, mediambientals, de participació i d’igualtat. Des d’Illeta de projectes volem treballar per revalorar els béns culturals, per contribuir al desenvolupament social i econòmic dels nostres pobles.

Quan passeges per la illeta no te n’adones però, a vista d’ocell, ho veus a primer cop d’ull. La partida on el Serpis i el Vernissa estan quasi a punt de besar-se i on se separen de nou; la que els veu unir-se, finalment, per a compartir les aigües fins la mar, té forma de cor. El que compartim amb la nostra imatge.

Ni la illeta ni l’empresa valenciana que engeguem ens aïlla de res. Més aviat ens uneix entre nosaltres i amb la gent que vulgueu compartir les nostres passes.

Estem, ja, a la vostra disposició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.