L'art de les paraules ens trau de ruta, de nou, amb el col·legi Los Naranjos

L’art de les paraules ens trau de ruta, de nou, amb el col·legi Los Naranjos

Aquest mes de maig hem reprès de bona gana les rutes i visites i ho hem fet inicialment de la mà de la ruta literària de Gandia acompanyades per dos grups d’ESO del col·legi Los Naranjos i dins del programa Safor de Lletres 2021 organitzat pel CEIC Alfons el Vell i Saforíssims.

Els versos d’Ausiàs March s’han tornat a recitar just davant del lloc on s’ubicava la casa-palau que el poeta va habitar; la llegenda de la Delicada ha estat rellegida i reivindicada sota la flor que la va ferir de mort… i així amb la resta d’autores, personatges, estrofes…

L’alumnat de Los Naranjos ha estat animat en la participació, atent, cooperatiu… Ens ha alegrat veure com a mesura que avançàvem en la passejada augmentava entre el grup la motivació per llegir i recitar, de manera positivament contagiosa i entusiasmada.

Han estat dues rutes literàriament revitalitzants. Gràcies als grups!