La Gandia dels clàssics

La Gandia dels clàssics

Us proposem endinsar-vos per la Gandia emmurallada dels nobles i cavallers, perquè el vostre alumnat conega la riquesa literària vinculada a Gandia i a la Safor mitjançant un recorregut a peu on ens aproparem, de manera dinàmica, als autors clàssics Joanot Martorell, Roís de Corella, Ausiàs March i Pere March; i una llegenda que de segur heu sentit moltes vegades.

La ruta es duu a terme amb la participació activa de l’alumnat, que ha de practicar la lectura en veu alta i ha de treballar en equip, i està contextualitzada des del punt de vista literari i històric.

A banda de literatura, durant la ruta literària treballem altres temàtiques com ara història i geografia locals, la igualtat entre gèneres i també actituds o valors com el de la cooperació.

  • Durada: 2h
  • Nivell: Primària
  • Contacte: si voleu consultar els preus o informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@lailleta.com.