Abans i després de la ruta literària, des de l'IES Roc Chabàs de Dénia

Abans i després de la ruta literària, des de l’IES Roc Chabàs de Dénia

Sempre és un goig comprovar com treballen i ressegueixen el contingut de la Gandia Literària als centres. A l’IES Roc Chabàs, ho han treballat de valent: Marina Bordes ens ha mostrat el Padlet que han muntat, amb la recerca que n’ha fet l’alumnat abans de visitar la capital de la Safor.

Hecho con Padlet

Unes línies al blog

A més, us deixem amb unes línies del blog de l’institut sobre la visita a Gandia. Moltes gràcies!

Ruta literària a Gandia

Els passats 15 i 22 de febrer, els alumnes de 1r de Batxiller de L’IES HISTORIADOR CHABÀS realitzaren una eixida a Gandia, programada dins les activitats organitzades pel Departament de Valencià. La visita consistí en una Ruta literària per tal de conèixer d’aprop escriptores i escriptors clàssics i contemporanis de la Ciutat Ducal. Acompanyats per les seues paraules i pels carrers de Gandia, la passejada fou un viatge en el temps per acostar-nos un poc més la nostra literatura.

Completaren l’eixida amb la visita al Museu Arqueològic, en el qual, després de fer un camí pel Paleolític, l’alumnat s’estrenà en la difícil tasca aconseguir fer foc igual que els nostres avantpassats.

Una excursió ben dinàmica que de segur repetirem.

Moltes gràcies pel treball que feu, dia a dia, a l’aula; i moltes gràcies per l’experiència de compartir la Gandia literària!

Què us sembla la proposta del Padlet?

Manteniu al vostre centre un blog?