Un matí literari per les lletres clàssiques i contemporànies de Gandia

Un matí literari per les lletres clàssiques i contemporànies de Gandia

Us proposem una experiència educativa perquè el vostre alumnat conega la riquesa literària vinculada a Gandia i a la Safor mitjançant un recorregut a peu on coneixerem, de manera dinàmica, autors i autores des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies; i on en comprovarem la relació amb la ciutat.

La ruta es duu a terme amb la participació activa de l’alumnat, que ha de practicar la lectura en veu alta i ha de treballar en equip, i està contextualitzada des del punt de vista literari i històric.

A banda de literatura, durant la ruta literària treballem altres temàtiques com ara història i geografia locals, la igualtat entre gèneres i també actituds o valors com el de la cooperació.

El matí literari consisteix en una ruta extensa, des de catorze fins a vint-i-una parades, un ampli panorama presentat de manera dinàmica, que ens permetrà conèixer el ric panorama literari actual.

  • Durada: un matí.
  • Contacte: si voleu consultar els preus o informació addicional, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@lailleta.com.