Rutes per Beniarjó

Rutes per Beniarjó

Amparo López Delgado, Vicenta Miñana Prats i Santi Terol Tortosa.

La nostra proposta didàctica gira al voltant de les visites i rutes al municipi de Beniarjó. L’alumnat del nostre centre ha realitzat algunes d’elles, acompanyats de Joanfra Simó, regidor de cultura de l’ajuntament.

Les activitats giren al voltant de dos documents elaborats pel consistori:

  • les rutes de Beniarjó.
  • visita al centre històric.

Pensem que aquesta proposta podria completar-se amb una activitat en la qual l’alumnat del nostre centre fera de guia a altres centres de les poblacions properes.

A més, també hem fet diverses eixides a un altre element important del nostre patrimoni natural compartit, com és el riu Serpis, aprofitades per a dibuixar, observar flora i fauna, fer activitats de conscienciació ecològica (neteja)…