Campanya de prevenció de violències: la igualtat, qüestió de supervivència!

Us compartim l’inici de la campanya, que hem dissenyat amb il·lusió, adreçada a previndre i aturar les violències masclistes al municipi de Manuel, tot implicant els establiments de restauració, l’escola i les associacions del poble.

La primera part de la campanya ja està ací: cartelleria als carrers i sitiets als establiments de restauració per tal que el missatge de la igualtat hi siga ben present, just davall dels nostres plats de menjar, i especialment en aquest dies propers al Dia Internacional de la Dona.

Perquè sols amb igualtat real aconseguirem subsistir!  Sols amb igualtat real aconseguirem una societat lliure de violències i justa per a tothom!

D’ací unes setmanes arribarà un taller per a l’escola, associacions i gent del poble que vulga participar on analitzarem conjuntament i de forma dinàmica  els comportaments habituals en les relacions de parella o íntimes, alguns dels quals, tot i tindre’ls normalitzats, estan en les causes de les violències masclistes; mentre que d’altres, per contra, construeixen relacions igualitàries.  Així, reflexionarem conjuntament sobre si eixos comportaments estan associats amb relacions ok o amb relacions ko.

La resta de la campanya, en properes entrades  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.